Ring 22 24 93 93

VVS ARBEJDE

Hos os er gode råd gratis og kvalitet en selvfølge

RAP VVS ApS beskæftiger sig med alt inden for VVS, lige fra småreparationer og udskiftning af armaturer og sanitet til totalrenoveringer og opførelse af eksempeltvis nyt køkken og badeværelse. Vi står gerne til rådighed med vores ekspertise og vejleder professionelt udfra vores mangeårige erfaring. Vi holder os hele tiden ajour indenfor gældende love og regler.

VI LAVER ALT INDENFOR VARME

Bl.a. fejlfinding på varmeinstallationer, herunder gulvvarmeanlæg og reparationer af eksempelvis radiatorventiler. Vi udskifter f.eks. oliefyr til gasfyr, varmepumper, fjernvarme og varmvandsbeholder.

VI LAVER ALT INDENFOR KØKKEN OG BAD

Total entrepriser, montering, udskiftning og reparation af diverse blandingsbatterier, toiletter og alt indenfor sanitet. Vi tilslutter vand og afløb til f.eks. vaskemaskiner og opvaskemaskiner, samt opsætter udendørshaner og lignende.

VI LAVER ALT INDENFOR VAND

Bl.a. udskiftning af vandstik, montering af vandinstallationer og fejlfinding på anlæg for eventuelt manglende vandtryk og varmt vand. Vi udskifter hoved vandrør og stigestrenge i etageejendomme og udfører reparationer af tilkalkede eller stoppede vandrør.

VI LAVER ALT INDENFOR AFLØB

Bl.a. udskiftning af faldstammer og gulvafløb samt reparation af utætte afløb og montering af nye afløb. Vi udfører desuden reparation eller udskiftning af utætte og tærede vand -og varmerør. Ved forsikringskader er vi ofte i tæt dialog med forsikringselskaberne.

Autorisering af Rapvvs

x

Tak for din henvendelse, Vi bestræber os altid på at svare hurtigst muligt.

kontakt os her: